RADONJIĆ PRED IGOKEU: Znamo se, ove duele rešavaju sitnice
Foto: Starsport©

aba liga

RADONJIĆ PRED IGOKEU: Znamo se, ove duele rešavaju sitnice

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje fizički zahtevan meč protiv Igokee i ističe da će sitnice odlučiti pobednika.

Crveno-beli gostuju u Laktašima u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige (petak, 18.30h). Prvi okršaj u Beogradu su dobili 76:61 i sada imaju šansu da overe plasman u finale.

„Očekujem fizički zahtevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, skocentrisano svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu 65. zvaničnu u ovoj sezoni„, rekao je Radonjić.

Biće to treći meč između ova dva tima u kratkom vremenskom periodu.

„Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta možemo da očekujemo, dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone„, dodao je Radonjić.

Krilni igrač Dejan Davidovac upozorava da se visok nivo koncentracije mora očuvati svih 40 minuta.

„Spremili smo se za ovaj meč i očekujem da odigramo čvrsto kako bi došli do rezultata koji želimo„, poručio je Davidovac.

U slučaju trijumfa Igokee, majstorica je na programu 11. maja u Beogradu. Drugi polufinalni par čine Budućnost i Mornar. Podgoričani vode u seriji sa 1:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track