ZNA ŠTA JE POTREBNO ZA TRIJUMF I TITULU: Radonjić želi bolju igru i manje grešaka u četvrtoj utakmici
Foto: Starsport©

ABA LIGA

ZNA ŠTA JE POTREBNO ZA TRIJUMF I TITULU: Radonjić želi bolju igru i manje grešaka u četvrtoj utakmici

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora da smanji greške protiv Budućnosti u finalu plej-ofa ABA lige i odigra bolje nego u prethodnom duelu u Podgorici.

"Prevelikog vremena za pripremu naredne utakmice nema i pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Treba koncentrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći meč", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak od 20.30 u Podogorici protiv Budućnosti, četvrtu utakmicu finala plej-ofa ABA lige. Zvezda vodi sa 2:1 u finalnoj seriji, nakon što je dobila prve dve utakmice u Beogradu, a izgubila u Podgorici u subotu uveče.

Crveno-belima je potrebna pobeda kako bi osvojili šampionsku titulu.

Kapiten Branko Lazić rekao je da njegova ekipa mora da igra borbeno i da ispravi greške iz treće utakmice.

"Iza nas je teška utakmica, jedan dan iskoristićemo za odmor, trening i pripremu narednog meča. Moraćemo borbeno u ovaj meč, sa mnogo energije kao i uvek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i ispravimo neke stvari iz prethodnog duela", naveo je on.

Serija se igra na tri pobede, a ako pobedi Budućnost, peti meč igrao bi se u petak u Beogradu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track