KAD MI JE GREG POPOVIĆ REKAO DA JE JOKIĆ KAO BIRD MISLIO SAM DA JE LUD: NBA as progovorio o Srbinu i velikoj mani Denvera
Foto: Profimedia

pohvale nikoli

KAD MI JE GREG POPOVIĆ REKAO DA JE JOKIĆ KAO BIRD MISLIO SAM DA JE LUD: NBA as progovorio o Srbinu i velikoj mani Denvera

Košarka -

Bivši NBA košarkaš, a danas analitičar Kendrik Perkins pričao je o prvoj zvezdi Denvera Nikoli Jokiću, priznajući da nije verovao da je srpski as toliko dobar, ali ga je Džoker razuverio.

Ipak, nekadašnji košarkaš ne veruje da Jokić može sam da vodi do svake pobede protiv Portalnda dok je njima ceo tim na raspolaganju.

"Portland dobija ovu seriju u sedam mečeva. Kažem, Denver je sjajan i teško je da ih čuvaš. Pogledajte samo Nikolu Jokića, pa tako nešto nikada nismo videli. Greg Popovič je rekao da igra kao Leri Bird i ja sam mislio da je lud, ali je u pravu. Stvarno igra tako. On u glavi uspori igru i natera saigrače da se kreću, da utrčavaju i pronalazi ih, ali Denver nema mnogo dobrih igrača i to je problem", objasnio je Perkins.

Jokić je u prethodna dva susreta protiv ekipe Portlanda briljirao, ali je trenutni rezultat 1:1.

"Kampaco ima dobre minute, ali mislim da će Portland dobiti u sedam utakmica. Lilard, Mekalum i Karmelo su glavni razlog", iskren je bio bivši igrač Bostona, Oklahome, Nju Orleansa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track