MVP U SUZAMA! Vasa Micić od sestre saznao da je dobio nagradu, a kad je čuo oca, emocije nije mogao da obuzda (VIDEO)
Foto: Dado Đilas, Aleksandar Jovanović

EMOTIVAN MOMENAT

MVP U SUZAMA! Vasa Micić od sestre saznao da je dobio nagradu, a kad je čuo oca, emocije nije mogao da obuzda (VIDEO)

Košarka -

Košarkaški reprezentativac Srbije Vasilije Micić je odigrao fantastičnu sezonu u Efesu, zbog čega je od strane Evrolige dobio MVP nagradu, a za nju je saznao na nalepši mogući način.

Micića i ekipu iz Turske očekuje nastup na završnom turniru Evrolige u nemačkom Kelnu, gde je doživeo jedno od najlepših iznenađenja u dosadašnjoj karijeri.

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde i organizator igre reprezentacije Srbije je izabran za najboljeg igrača Evrolige za sezonu 2020/2021 je saznao od rođene sestre, Nine.

„Hej, Vasa! Verovatno si iznenađen što me vidiš ovde. Želela sam da napravim video i da ti saopštim da si postao MVP Evrolige. Ja sam najponosnija sestra, i znam da nas majka posmatra i da se smeši danas. Znaš koliko sam ponosna svaki dan, danas možda malo više. Svi znamo koliko si truda uložio, odricanja, koliko smo svi pokušali da budemo uz tebe. Žao mi je što nisam tu, ali jedva čekam da te vidim i zagrlim. Srećno do finala“, rekla je Micićeva sestra u video-snimku.

Nina Micić je inače snouborderka koja je ušla u istoriju kao prva takmičarka koja je pod zastavom Srbije nastupila na Zimskim olimpijskim igrama 2014. godine u Sočiju.

Da je iznenađenje imalo efekta pokazuje i fotografija koju je objavila Evroliga.

Micić je postao treći košarkaš iz Srbije koji je postao MVP Evrolige. Pre njega, to je pošlo za rukom Milošu Teodosiću i Nemanji Bjelici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track