MALO TE NEĆE, A MALO TI NEĆEŠ Kako je Jokiću zbog devojke propao transfer u Barselonu! Patnja za Natalijom dovela ga do MVP titule
Foto: Instagram

ljubav, ah ljubav je to

MALO TE NEĆE, A MALO TI NEĆEŠ Kako je Jokiću zbog devojke propao transfer u Barselonu! Patnja za Natalijom dovela ga do MVP titule

Košarka -

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Jokić najkorisniji je igrač NBA lige!

A malo je nedostajalo da umesto u Denveru završi u Barseloni, sa kojom je menadžer Miodrag Ražnatović imao dogovor. Čak su ljudi iz Barselone došli na utakmicu Mege i Cedevite, da ga vide uživo.

Odabrali su pogrešan momenat, a tokom razgovora u dokumentarnoj serijalu “Čovek koji pravi razliku”, posvećenom menadžeru Mišku Ražnatoviću, centar Denvera okrio je kako je svojevremeno propao transfer u Barselonu!

- Deki (Dejan Milojević) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa - rekao je Jokić, a na njegove reči se potom nadovezao upravo sadašnji trener Budućnosti Milojević:

- Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke Natalije u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Ovome treba dodati i priču Miodraga Ražnatovića.

- Ja nisam bio za Ameriku. Ali došao je skaut Denvera Arturas Karnišovas i pitao me: "Da li misliš da će se on bolje fizički razviti u Barseloni, nego sa našim programom u Denveru?" Time mi je izbio adute, pričao je Ražnatović.

A Natalija? Ona je u početku odbijala Nikolino udvaranje, da bi danas bila uz braću njegov najveći oslonac. O momentu kad je zapazio Nikola je prčao:

Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije - ispričao je pre četiri godine Nikola za magazin "Gloria".

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.

- Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - otkrio je Jokić.

Kao što smo već rekli, u periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, dok je Natalija upisala studije u Americi.

- Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala - ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

Nikola i Natalija su se venčali u oktobru 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obrad crkvenog venčanja trajao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track