01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

retko dolazi

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

Košarka -

U predgrađu Pančeva, odakle je svetski poznata Srpkinja krenula u svet, saznali smo brojne zanimljivosti iz njenog života.

O Danijeli Rajić i Polu Džordž se neprestano piše u Americi! Njih dvoje su od burne romanse i provlačenja po sudovima postali skladan par koji je osnovao porodicu. Nedavno su dobili treće dete, dali su mu ime Vuk, što je znak da ona ne zaboravlja korene, iako je rođena u Njujorku.

Danijela Rajić
foto: Ana Paunković

Njene reči o Srbiji su neretko dolazile u javnost, a 2014. godine, nakon rođenja najstarije ćerke Olivije, govorila je da će sa njom posetiti rodbinu, međutim, posle Vukovog rođenja, ekipa Kurira je u mestu Mramorak u blizini Pančeva, od Danijeline bake saznala da tridesetogodišnjakinja trenutno nije u stalnom kontaktu sa porodicom u Srbiji.

- Treći put sam postala prabaka, ali šta mi vredi kada sam to saznala iz novina? - upitala nas je Danijelina baka iz ovog malog mesta.

Danijela Rajić
foto: Ana Paunković

Iako je bila dobro raspoložena, nije želela više da govori o unuci i njenom izabraniku, a jasno je bila da sam pomen Danijele u njoj izaziva emocije što ne zvuči uopšte čudno.

Rajićeva je na početku zabavljanja sa NBA zvezdom prolazila kroz buran period pre nego što je košarkaš prihvatio Oliviju kao svoje dete, a sama je poručila da joj je podrška porodice pomogla da prođe kroz teške trenutke. U međuvremenu, posle Olivije, par je dobio i Natašu, a starija od dve ćerke je krštena u Beogradu.

Danijela i Džordž su nedavno bili i deo skandala kada je košarkaš Los Anđeles Klipersa ušao u raspravu sa Demijanom Lilardom, kolegom iz Portlanda. U čitavu priču su se uključile Danijela, ali i Lilardova sestra, pa su tabloidi dobili još novu temu za provlačenje američko-srpski par po naslovnim stranama.

Koš - tačno preko puta kuće

Prilikom posete Mramorku primetili smo izuzetno zanimljivu simboliku. Naime, u malom mestu u kojem nismo našli previše lokacija na kojima bi mladi mogli da se okupljaju, tačno preko puta kuće u kojoj smo zatekli Danijelinu baku nalazi se jedan koš na kojem bi, između ostalih, mogla da se igraju i deca jednog od najboljih igrača NBA lige.

Danijela Rajić
foto: Ana Paunković

Otac preminuo, majka u Americi

O privatnom životu Danijele Rajić mogu da se čuju i nađu vesti, ali samo do određenog dela njenog života. Ipak, informacije o njenoj porodici nisu bile poznati javnosti u Srbiji. Vetar, kiša i hladnije vreme nakon nekoliko toplijih dana uticalli su na to da na ulicama u Mramorku ne bude puno meštana, ali od ljudi koje je ekipa Kurira srela saznali smo da Danijelina majka živi u Americi, a da je njen otac nažalost preminuo.

Kurir sport/A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track