JOKIĆ PREGAZIO HJUSTON, A ONDA JE USLEDIO SKANDAL: Igrač Hjustona besneo zbog svađe, pa napustio dvoranu
Foto: AP

NBA

JOKIĆ PREGAZIO HJUSTON, A ONDA JE USLEDIO SKANDAL: Igrač Hjustona besneo zbog svađe, pa napustio dvoranu

Košarka -

Skandal na meču Nikole Jokića.

U momentima dok su Nikola Jokić i Fakundo Kampaco dominirali u pobedi Denvera nad ekipom Hjustona, nastao je pravi haos.

Jedan neočekivani ispad Kevina Portera Juniora, košarkaša Roketsa, obeležio je meč Denvera i Hjustona. Nakon žestoke rasprave na poluvremenu se nije vratio u igru, a kasnije je i napustio dvoranu.

Ovu informaciju je preneo novinar ESPN Tim Mekmejhon, a do istih informacija je stigao i Adrijan Vojnarovski, najupućeniji NBA novinar.

Plejmejker Roketsa Kevin Porter Junior izgubio je živce tokom žustre diskusije na poluvremenu i neće se vratiti na teren, napustio je ‘Tojota centar’ tokom drugog poluvremena u večerašnjem porazu od Nagetsa, izvori su rekli Vojnarovskom i meni“, napisao je Tim Mekmejhon.

Nikola Jokić
foto: AP

Hjuston je na poluvremenu gubio 55:77, a trener Stiven Sajlas je posle meča potvrdio da je bilo rasprave.

"Bila je to žustra debata. Imam određene zahteve koji se tiču toga da igramo čvrsto. Nisam bio zadovoljan trudom", rekao je on.

Roketsi su objavili da je upitno da li će se Porter vratiti zbog problema sa levom butinom. Kristijan Vud, glavni igrač Hjustona, igrao je samo osam minuta u prvom poluvremenu, a iako je prvi strelac tima nije bio starter.

Na ovo je Silas kratko odgovorio "Bila je to trenerska odluka".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track