TRENER ZVEZDE RADONJIĆ TAJANSTVEN NAKON POBEDE: Iskustvo mi govori da drugi meč zna da bude opasan!
Foto: Starsport

ABA LIGA

TRENER ZVEZDE RADONJIĆ TAJANSTVEN NAKON POBEDE: Iskustvo mi govori da drugi meč zna da bude opasan!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige, pošto su u prvom meču savladali Partizan rezultatom 90:76 (19:23, 23:16, 24:19, 24:18)

- Očekivano težak meč! Na početku je Partizan bio bolji! Mi smo u drugoj četvrtini uspeli i pored ne tako zadovoljavajuće igre da dođemo do izjednačenja i prednosti! Na početku trće četvrtine uspeli smo da igramo bolje, bilo je potrebno da budemo jako skoncentrisani! Neophodno je da se igra tako protiv ekipe koja ima kvaliteta kao Partizan! Smatram da će biti potrebno da budemo dobri u sledećem duelu, jer mi iskustvo govori da drugi meč zna da bude "opasan" zbog različitih stvari! Čestitam Kaliniću što je postao otac - rekao je Radonjić.

On je ocenio da su se u finalu našla dva najbolja tima u ligi!

- Uspeli su da nas poremete na početku, trebalo je vremena da se adaptiramo, a jako je značajno da protiv Partizana koncentracija bude konstantnta jer oni za par minuta mogu da stignu bilo koju razliku! Mislim da smo u mnogim parametrima bili dobri! Recimo 24 asistenicje! Bilo je evidentno da je lopta dobro išla! Zadovoljan sam što su svi igrali dobro - istakao je Radonjić.

Kakav Partizan očekujete i zašto kažete da je drugi meč "opasan"?

- Svaki meč je prilika da se urade neki stvari koje donose prevagu! Oni će doći da nas pobede i moramo da budemo spremni! Igračima sutra ću reći zašto ta utakmica može biti opasna - upozorio je Dejan Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track