OBRADOVIĆ SE OBRATIO NAVIJAČIMA PRED DERBI: Navijajte fer, sportski i bez ikakvog vređanja!
Foto: @starsport

apel

OBRADOVIĆ SE OBRATIO NAVIJAČIMA PRED DERBI: Navijajte fer, sportski i bez ikakvog vređanja!

Košarka -

Partizan večeras dočekuje Crvenu zvezdu

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigraće večeras (20.30) treći meč finalne serije regionalne ABA lige.

Crvena zvezda je maksimalno iskoristila prednost domaćeg terena, povela je 2:0 u seriji i sada će Partizan pred svojim navijačima pokušati da se vrati u borbu za titulu.

U završnici drugog meča finalne serije viđene su izuzetno ružne scene u Pioniru. Navijači Zvezde su vređali igrače, trenera i sportskog direktora Partizana, gađali ih raznim predmetima i samo pukom srećom po završetku meča nije došlo do ozbiljnijeg incidenta u dvorani.

Zbog svega što se dešavalo u nedelju, trener crno-belih Željko Obradović apeluje navijače da se nešto slično ne ponovi i večeras.

"Želeo bih da pozovem naše navijače da u što većem broju napune Pionir i da budu vetar u leđa našim mladim igračima, kao što su to bili tokom cele sezone. Istovremeno, želim da apelujem na njih da navijaju fer, sportski i bez ikakvog vređanja. Voleo bih da se igrači, stručni štab i svi članovi suparničkog tima osećaju prijatno u dvorani i da jedini pritisak koji osete, bude onaj pritisak koji nosi gromoglasna podrška našem timu", poručio je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track