IZ ČAJETINE U NJU ORLEANS: Plej Zlatibora Nemanja Protić upao u svlačionicu Golden Stejt Voriorsa!
Foto: Instagram

KARI, BRATE

IZ ČAJETINE U NJU ORLEANS: Plej Zlatibora Nemanja Protić upao u svlačionicu Golden Stejt Voriorsa!

Košarka -

Srpski košarkaš posetio druga Nemanju Bjelicu, pa dobio priliku da upozna najboljeg šutera u istoriji

Košarkaš Zlatibora Nemanja Protić verovatno nije ni sanjao da će jednog dana završiti u svlačionici višestrukog NBA šampiona i imati priliku da se slika s najboljim šuterom u istoriji.

E, upravo to mu se desilo ovih dana! Protić je imao sjajnu sezonu u klubu iz Čajetine, s kojim je osvojio šampionsku titulu u Drugoj ABA ligi. Nažalost, zbog apsurdnih pravila, morali su da igraju baraž, pa je ABA liga ostala samo san.

Nemanja je otišao na zasluženi odmor, kupio avionsku kartu za Nju Orleans, gde je posetio svog prijatelja Nemanju Bjelicu. Pošto popularni Beli igra za Voriorse, a biće učesnik i NBA finala, Protić je dobio ekskluzivnu priliku da uđe u svlačionicu Golden Stejta, gde je upoznao igrače tog tima, a fotografisao se s najvećom zvezdom ekipe i superstarom NBA Stefom Karijem.

Iako ga je Nemanja uhvatio u trenutku dok se presvlačio, Stef se, onako bos, uz osmeh slikao sa srpskim plejmejkerom. O čemu su pričali, nije poznato, ali svakako mu je Nemanja poželeo mnogo sreće u finalu.

Finalna serija NBA lige između Golden Stejta i Bostona počeće u noći između četvrtka i petka. Prvi meč se igra u San Francisku, a početak je u 3.00 sata po našem vremenu.

Lep gest Divac vodio druga iz Kraljeva u Forum

Svojevremeno, krajem osamdesetih godina, i Vlade Divac je odveo jednog svog druga iz Kraljeva u Los Anđeles, pa i u svlačionicu LA Lejkersa u legendarnoj dvorani Forum. Radi se o nekadašnjem centru Sloge Mihajlu Drobnjaku, koji je pre mnogo godina novinaru Kurira rekao:

- Jeste, bio sam u svlačionici Lejkersa, ali je bila takva gužva da sam uspeo da vidim samo Medžikovu patiku!

(Kurir sport/Predrag Gajić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track