RADONJIĆ UPUTIO EMOTIVNU PORUKU NAVIJAČIMA: Crvena zvezda će uvek biti deo mene i to NIKO ne može da promeni!
Foto: @starsport

oproštaj

RADONJIĆ UPUTIO EMOTIVNU PORUKU NAVIJAČIMA: Crvena zvezda će uvek biti deo mene i to NIKO ne može da promeni!

Košarka -

Trofejni trener poručio da je moguće da se u budućnosti ponovo ukrste njegovi i putevi voljenog kluba

Dejan Radonjić ima kultni status među navijačima Crvene zvezde. Zato je njegov iznenadni odlazak u Panatinaikos bio iznenađenje za sve simpatizere crveno-belih boja, posebno posle dve uzastopne triple krune.

Dejan Radonjić
foto: Starsport

Ovacije i skandiranje koje je dobio od strane navijača Crvene zvezde posle pobede nad ekipom FMP i osvajanja KLS lige pamtiće dok je živ.

- Dragi Zvezdaši, doneo sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor - poručio je Radonjić u pisanoj poruci beogradskim medijima i dodao:

- Crvena zvezda je iznad svih nas i sve što smo uradili za moja dva mandata, uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan. Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvek biti deo mene i to niko i ništa ne može da promeni. Svima vama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha, a Zvezdi želim da produži niz trofeja i navijačima donese još mnogo radosti.

Delije
foto: Kurir sport

Dejan Radonjić osvojio je veliki broj trofeja u Crvenoj zvezdi, a dva puta je proglašavan i za trenera godine u regionalnom takmičenju (2014, 2015). Bio je šampion ABA lige - 2015, 2016, 2017, 2021, 2022, prvak Srbije - 2015, 2016, 2017, 2021, 2022. Osvojio je Kup Radivoja Koraća 2014, 2015, 2017, 2021, 2022.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track