HAOS ZBOG 3 PRSTA Bivši košarkaš Zvezde i Partizana učestvovao u haosu u Hrvatskoj: Pretnje pištoljem, šamari i udarci čekićem
Foto: Marina Lopičić, Kurir

Haos

HAOS ZBOG 3 PRSTA Bivši košarkaš Zvezde i Partizana učestvovao u haosu u Hrvatskoj: Pretnje pištoljem, šamari i udarci čekićem

Košarka -

Hrvatski Jutarnji list objavio je informaciju da je u mestu Strmica došlo do incidenta u kojem je učestvovao srpski košarkaš Sava Lešić.

Prema pisanju medija, događaj sa bivšim košarkašem Crvene zvezde i Partizana se desio u ponedeljak.

Jutarnji u svojoj verziji piše:

Dve sestre, 28-godišnjakinja i 13-godišnjakinja, vraćale su se automobilom iz Šibenika prema Kninu. Negde na putu došlo je do nesporazuma u saobraćaju, navodno zbog preticanja, te je iz belog Audija Q7 beogradskih registarskih tablica neko pokazao tri prsta, na što im je iz drugog automobila pokazan srednji prst. To je bio povod vozaču belog Audija da im prepreči vozilom put, zbog čega su bile primorane da zaustave automobil, piše Jutarnji.

Ženska osoba iz Audija je izašla i napala 13-godišnjakinju, a izašao je i muškarac koji je 13-godišnjakinju ošamario i pljunuo. Nakon toga su otišli s mesta događaja. Sestre su potom ocu, policajcu koji je bio i pripadnik "Prvog hrvatskog redarstvenika", ispričale šta im se dogodilo. Otac devojaka se u ponedeljak uveče uputio sa sinom, odnosno bratom dveju sestara, a išli su svaki svojim automobilom, u Strmicu, gde su beli Audi Q7 pronašli ispred kuće.

- Ko vozi taj auto, došli smo da porazgovaramo o tome šta se dogodilo - rekli su im.

Izvor Jutarnjeg tvrdi da otac devojaka niti u jednom trenutku nije pokazao policijsku značku i da uopšte nije bilo mogućnosti razgovora o incidentu koji se prethodno zbio u saobraćaju.

Tvrdi da je 53-godišnjak odmah dobio letvom u leđa, a njegov 27-godišnji sin, koji je inače vojna osoba, udarac čekićem u potiljak jednog od braće, koji ga je nakon što se od udarca čekićem srušio na tlo, udario i šakom te mu slomio nos. U međuvremenu je o svemu obaveštena i policija koja je dvojicu braće pronašla i privela, ali oni su navodno još u ponedeljak uveče pušteni iz kninske policijske stanice.

Teško povređenom 27-godišnjaku pomoć je pružena prvo u kninskoj, a potom je prevezen u šibensku bolnicu, iz koje je u međuvremenu otpušten. Ceo slučaj je sada u nadležnosti šibenske policije koja istražuje događaj, a navodno je tokom događaja u Strmici 53-godišnjem policajcu i njegovu sinu prećeno pištoljem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track