IZ PARTIZANA BRUTALNO UDARILI PO STEFANU JOVIĆU: Nikada u života ga NISMO ni pomenuli! Verovatno se ovako DODVORAVA drugom klubu
Foto: Dado Đilas

demanti

IZ PARTIZANA BRUTALNO UDARILI PO STEFANU JOVIĆU: Nikada u života ga NISMO ni pomenuli! Verovatno se ovako DODVORAVA drugom klubu

Košarka -

Izuzetno oštar demanti stigao je iz Partizana u vezi dolaska Stefana Jovića u crno-beli tabor!

Pre nekoliko dana iskusni plejmejker je ispričao kako je u decembru prošle godine odbio poziv Partizana, jer kao bivši igrač Zvezde ne može da igra za ljutog rivala.

Reč je uzeo Vladimir Androić, pomoćnik Željka Obradovića:

- Nikad u životu, od kada sam u Partizanu za ovih godinu i više dana, nismo ga ni pomenuli. Ne znam odakle mu ta informacija, kada ga nismo ni zvali. Ne zato što mislimo da nije dobar igrač, dobar je, ali je bio povređen. Nije bio na našem radaru - rekao je Androić za TV Partizan.

Po njegovom mišljenju cela priča ima i jasnu pozadinu:

- Ne razumem zašto je rekao da ga je Partizan zvao, i da nije hteo da ide, verovatno je hteo da se dodvori ovom drugom, svom klubu, pa da kaže da ne voli Partizan. Vas volim, vi me uzmite. Ne razumem cime smo postali toliko interesantan klub da svaki igrač koji se pojavi na tržištu proziva da smo ga mi hteli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track