REPRIZA! ZVEZDA ŽELI DA SE VEČERAS PONOVI 2013. GODINA: Da Vlada Jovanović protiv Baskonije bude taličan kao Dejan Radonjić!
Foto: www.kkcrvenazvezda.rs

evroliga

REPRIZA! ZVEZDA ŽELI DA SE VEČERAS PONOVI 2013. GODINA: Da Vlada Jovanović protiv Baskonije bude taličan kao Dejan Radonjić!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.30 časova igraju treću utakmicu Evrolige. Gostuju Baskoniji, u Vitoriji.

Delije
foto: Kurir sport

Navijači Crvene zvezde nadaju se najboljem, prvoj pobedi u elitnom klupskom košarkaškom takmičenju. Priželjkuju reprizu iz 2013. godine i pozivaju se na isti scenario od pre devet godina.

Naime, Crvena zvezda je tada prvu utakmicu u dvorani "Pionir" u Evroligi sa Dejanom Radonjićem kao trenerom tesno izgubila od Panatinaikosa. Odmah potom usledilo je gostovanje u Španiji, ekipi Baskonije i pobeda!

Dejan Radonjić
foto: Starsport

Navijači se nadaju da bi isti scenario mogao da se desi večeras. Naime, Vlada Jovanović je izgubio premijernu utakmicu u "Pioniru" protiv Panatinaikosa, sa pola koša. A, sada sledi gostovanje Baskoniji...

Ovo će biti 15. duel dva kluba, trenutni skor je 7-7, a crveno-beli će protiv sebe imati, posle dve runde najefikasniji tim lige sa preko 92 ubačena poena po meču.

- Znamo da nas očekuje duplo kolo, putujemo u Španiju gde nas čekaju dva veoma zahtevna protivnika. Baskonija igra fenomenalno u poslednje vreme. Protiv Partizana je pokazala da može da dobije i izgubljenu utakmicu, posle toga je u i španskom prvenstvu protiv Saragose odigrala sjajno, ubacila 60 poena za poluvreme, 16 trojki na kraju uz fantastične procente i to je nešto što ih krasi od početka sezone – brza igra i veliki broj šuteva za tri - rekao je trener Crvene zvezde Vlada Jovanović i dodao:

Vladimir Jovanović, Crvena zvezda
foto: @starsport

- Veoma su nezgodan protivnik i moramo da odigramo našu najbolju košarku, da imamo energiju, koncentraciju da zatvorimo neke stvari za koje smatramo da su potrebne i da im oduzmemo to nešto od čega zavisi njihova igra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track