POSLEDNJI DAN, KAD SMO ISPALI... Jokić prvi put progovorio o DEBAKLU reprezentacije Srbije na Evrobasketu!
Foto: Starsport©

OTVORIO DUŠU

POSLEDNJI DAN, KAD SMO ISPALI... Jokić prvi put progovorio o DEBAKLU reprezentacije Srbije na Evrobasketu!

Košarka -

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić prvi put je otvoreno govorio o šokantnoj eliminaciji reprezentacije Srbije u osmini finala Evropskog prvenstva.

Srbija se propisno obrukala na Evropskom prvenstvu. Nakon sjajnih partija u grupnoj fazi i osvajanja prvog mesta usledio je pravi šok u osmini finala. Naš tim je doživeo poraz od Italije i neslavno završio učešće na Evrobasketu.

Nakon neuspeha u Berlinu Jokić nije davao izjave o reprezentaciji i učešću na Evropskom prvenstvu , međutim, sada je konačno rešio da progovori na tu temu.

Istakao je da je atmosfera u timu bila izvrsna i da su se svi maksimalno borili. Uveren je da su svi u reprezentaciji Srbije dali svoj maksimum.

"Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima . Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima", otkrio je Nikola.

Ljubiteli košarke u Srbiji nisu imali šta da zamere Jokiću nakon Evropskog prvenstva. Bio je naš ubedljivo najbolji igrač na turniru, borio se kao lav prosečno je beležio 21,7 poena, 10 skokova i 4,3 asistencije po meču.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track