IVANOVIĆ RAZOČARAN POSLE BORCA: Imali smo pad u igri, dobrom odbranom smo došli do pobede
Foto: Star sport

aba liga

IVANOVIĆ RAZOČARAN POSLE BORCA: Imali smo pad u igri, dobrom odbranom smo došli do pobede

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da je uprkos pobedi nad Borcem razočaran padom koncentracije pri kraju druge i početkom treće četvrtine.

"Moji utisci su baš onako dobri i loši. Mislim da smo počeli dobro, mislim da smo ozbiljno shvatili protivnika. Medjutim imali smo jedan pad u koncentraciji, što jedna ekipa kao što je Crvena zvezda i igrači koji igraju u njoj ne mogu sebi da priušte. I stvarno sam danas baš razočaran, ali dobro. Uspeli smo da se vratimo na pravi put i sa dobrom odbranom da igramo kako ovaj tim treba da igra. Možemo da izgubimo, a možemo da dobijemo, ali uvek moramo da igramo na isti način, što večeras nije bio slučaj", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Borca iz Čačka sa 86:57 (23:13, 22:24, 20:8, 21:12), u utakmici 12. kola ABA lige.

Zvezda posle šestog uzastopnog trijumfa u ABA ligi ima skor 10/1, dok Borac ima tri pobede i devet poraza.

Ivanović je dodao da igrači pružaju svoj maksimum i da to publika prepoznaje i dolazi u sve većem broju na utakmice ABA lige.

"Mislim da to publika prepoznaje", istakao je on.

Trener Zvezde rekao je da "normalne" ekipe mogu da imaju pad koncentracije, ali da to ne sme da ima ekipa koja želi da osvaja trofeje.

"Ja neću da imam normalnu ekipu, ova ekipa treba da bude koja hoće nešto da osvoji, a kad neko želi nešto da osvoji, onda nije normalna ekipa, nije obična ekipa", dodao je on.

Ivnaović je ocenio da klub radi sve što može kako bi Fakundo Kampaco posle današnjeg debija igrao i u Evroligi protiv Barselone.

Za bivšeg igrača Real Madrida Ivanović kaže da je veliki profesionalac, kojem će biti potrebno vreme da udje u pravu formu.

"On radi dobro i ja se nadam da će to biti dosta brzo", zaključio je Ivanović.

U sledećem kolu Zvezda gostuje Splitu, a Borac dočekuje Budućnost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track