JEL TI MISLIŠ DA SAM JA OVDE ZBOG PARA?! Kako će Grobari DOČEKATI Andreu Trinkijerija?
Foto: Starsport

EVROLIGA

JEL TI MISLIŠ DA SAM JA OVDE ZBOG PARA?! Kako će Grobari DOČEKATI Andreu Trinkijerija?

Košarka -

Košarkaši Partizana dočekuju Bajern u utakmici 16. kola Evrolige.

Pored izuzetne rezultatske važnosti meča za oba kluba, dodatnu draž utakmici daje dolazak Andree Trinkijerija u Beograd.

Italijan je pre Bajerna vodio Partizan i imao zapažene rezultate, a potom se nakon odlične sezone nažalost prekinute zbog pandemije koronavirusa rastao sa klubom na ne baš najbolji način.

Harizmatični Italijan je bio obožavan od strane Grobara, a kada je stigao u klub davao je i izjave koje su postale kultne i zbog kojih su mu najvatrenije pristalice pravile čak i zastave.

Sada već kultna izjava "Je l' ti misliš da sam ja ovde za pare?" kada je odgovorio novinaru na pitanje o plati u Partizanu o kojoj se spekulisalo kada je promovisan za trenera crno-belih, masovno se delila među Grobarima koji su slavili Trinkijerija i njegovu "ljubav prema klubu".

Andrea Trinkijeri, Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

Ali stvari su se ubrzo promenile.

Trinkijeri je otišao iz Partizana uz narušen odnos sa klubom, a samim tim je pao i u očima navijača. Usledila je i njegova tužba protiv Partizana, kao i prepucavanja preko medija, na šta mu je često odgovarao predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Kada je otkriveno zašto je podneo zahtev za raskid ugovora i da je to bilo upravo zbog para, odmah su navijači ponovo počeli da dele čuveno "Je l' ti misliš da sam ja ovde za pare?".

Na to se nadovezala tužba, tako da je Italijan padao sve dublje i dublje u očima Grobara.

Iako je za navijače uvek imao reči hvale i posle odlaska iz kluba je jedino njih uvek isticao kao pozitivan primer, pitanje je kako će sada biti dočekan u Areni.

Na društvenim mrežama su komentari podeljeni, jedni ga vređaju, dok drugi smatraju da treba da bude dočekan aplauzom.

Ostaje da vidimo u četvrtak uveče u Areni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track