BORAC GOSTUJE U MORAČI Gagić pred Budućnost: Nadam se da će nas sreća konačno pogledati
Foto: Starsport©

ABA LIGA

BORAC GOSTUJE U MORAČI Gagić pred Budućnost: Nadam se da će nas sreća konačno pogledati

Košarka -

Košarkaš Borca Đorđe Gagić rekao je da njegova ekipa dobru igru iz meča protiv Crvene zvezde mora da prenese i u predstojeći duel protiv Budućnosti i istakao da se nada da će i čačanski tim "konačno sreća pogledati".

"Budućnost je ozbiljan klub, a uvek ima odličnu ekipu. U Morači je uvek teško gostovati, čak i najvećim ekipama u Evropi. Dobro nam je poznato šta nas čeka, tako da moramo da se pripremimo na najbolji mogući način", rekao je Gagić za klupski sajt.

Čačanski tim, koji je u prethodnom kolu izgubio od Crvene zvezde i propustio šansu da reši pitanje opstanka u ABA ligi, u subotu će gostovati ekipi Budućnosti, u utakmici poslednjeg, 26. kola ligaškog dela regionalnog takmičenja.

Borac
foto: Aba liga / Borac / Duško Radišić

"Dobru igru koju smo pokazali protiv Crvene zvezde želimo da prenesemo na naredni meč. Energija mora biti potpuno ista, a motiv neće falili, jer ćemo igrati protiv velikog kluba", rekao je centar Borca.

"Cela sezona je stala u jednu utakmicu. Ove takmičarske godine nismo imali sreće, mnogo duela smo izgubili na jednu loptu. Ali borimo se dalje, ne odustajemo. Pripremamo se temeljno, fokusirani smo na rad. A nadam se da će nas sreća konačno pogledati", zaključio je Gagić.

Utakmica Budućnost - Borac na programu je u subotu od 19.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track