"QUE BARBARIDAD!" Očajni španski komentator nije mogao da dođe sebi posle trojke Pantera! Njegova reakcija je APSOLUTNI HIT!
Foto: Printscreen

smorio se

"QUE BARBARIDAD!" Očajni španski komentator nije mogao da dođe sebi posle trojke Pantera! Njegova reakcija je APSOLUTNI HIT!

Košarka -

Junak čudesne pobede Partizana u Madridu, Kevin Panter, ostavio je u neverici španskog komentatora koji je radio uživo prenos dramatičnog meča u "Vizink centru".

Košarkaši Partizana napravili su senzaciju na startu plej-of serije, pošto su u Madridu savladali favorizovani Real Madrid rezultatom 89:87, a apsolutni junak veličanstvenog trijumfa crno-belih bio je kapiten tima Kevin Panter, koji je u poslednjoj sekundi meča postigao nestvarnu trojku za pobedu i prednost u seriji (1:0).

Poenima sjajnog Gabrijela Deka Real je u samoj završnici stigao do pola koša prednosti (87:86), ali poslednji napad imao je tim iz Beograda. Na 12 sekundi pre kraja meča lopta je došla do Pantera, koji je preuzeo inicijativu i odgovornost. Samouvereno je driblao Geršona Jabuselea i u poslednjoj sekundi uputio precizan šut za tri poena iz izuzetno teške pozicije.

Majstorija Pantera bacila je u očaj španskog komentatora koji je uživo prenosio meč. Očajni Španac nije mogao da veruje šta je kapiten Partizana uspeo da pogodi. Snimak njegove reakcije ekspresno je postao viralni hit.

"Pet, četiri, tri... Panter za tri poena... Ne mogu da verujem, koji užas", "smorio" se španski komentator.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track