MILORAD DODIK OPLEO PO PORODICI ĐOKOVIĆ: Kad uđeš u posao, auuu... CIGANIJA POPRILIČNA! Oni saradnici njegovi, još izgubi... VIDEO
Foto: screenshot Pink tv

SRPSKA OPEN

MILORAD DODIK OPLEO PO PORODICI ĐOKOVIĆ: Kad uđeš u posao, auuu... CIGANIJA POPRILIČNA! Oni saradnici njegovi, još izgubi... VIDEO

Tenis -

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik bio je gost emisije "Oko" na RTS i tom prilikom govorio na razne političke teme, ali u etar je otišao i komentar na porodicu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, prenosi "Blic".

Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi... “, objašnjavao je Dodik voditelju Gorislavu Papiću, a ovaj "trenutak" preplavio je društvene mreže.

Podsetimo, na nedavno završenom Srpska Openu u Banjaluci trofej je podigao Dušan Lajović, koji je nekoliko dana ranije eliminisao Novaka Đokovića sa turnira.

Najbolji teniser sveta imao je i susret sa prvim čovekom Republike Srpske sa kojim se srdačno pozdravio, što su prisutne kamere i zabeležile.

"Najboljem teniseru na svetu, Novaku Đokoviću, poželeo sam dobrodošlicu u Republiku Srpsku i Banjaluku te uspeh na turniru Srpska open. Sa brojnim građanima pratio sam njegov prvi trening u teniskom kompleksu", poručio je tom prilikom Dodik.

Dodik: Hvala RTS na neprospavanoj noći

Ovim povodom oglasio se i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je za SRNU izjavio sledeće:

"Gostujući u sinoćnjoj emisiji 'Oko' RTS-a izneo sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvek. Moj odnos prema voditelju emisije (Gorislavu) Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh", istakao je Dodik, pa nastavio:

"Žao mi je što sam ovim povodom doživeo razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom 'Srpska open'. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.

Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu", poručio je Dodik.

Oglasio se i RTS: Sprovešćemo istragu

Radio-televizija Srbije saopštila je danas da je pozvala Odeljenje za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije i Bezbednosno informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je u javnost dospeo deo neformalnog razgovora voditelja emisije "Oko" Gorislava Papića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, prenosi "Beta".

"Grubim tehničkim propustom iz sistema Radio-televizije Srbije ilegalno je izašao snimak dela neformalnog razgovora pred početak emisije Oko, 25. aprila. Ceo signal je u celini bio propušten i Radio-televiziji Republike Srpske zbog čega se nadamo i reakciji MUP-a Republike Srpske", naveo je RTS.

Radio-televizija Srbije navodi da će sprovesti i internu istragu o tom "kriminalnom činu" i da će o saznanjima obavestiti javnost.

(Kurir sport/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track