REAL U GADNOM PROBLEMU - NAJBOLJI IGRAČ JEDVA HODA! Posle poraza od Partizana isplivao ŠOK snimak! Ostali su bez najveće zvezde?!
Foto: Printscreen

ozbiljna povreda

REAL U GADNOM PROBLEMU - NAJBOLJI IGRAČ JEDVA HODA! Posle poraza od Partizana isplivao ŠOK snimak! Ostali su bez najveće zvezde?!

Košarka -

Sudeći po snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, kraljevski klub na narednom meču protiv Partizana najverovatnije neće moći da računa na svog najboljeg igrača...

Košarkaši Real Madrida doživeli su neviđen šok na startu plej-of serije Evrolige.

Borbeni Partizan je napravio neviđenu senzaciju u popularnom "Vizink centru" u Madridu, pošto je trojkom Pantera u poslednjoj sekundi meča savladao favorizovani kraljevski klub (89:87) i poveo sa 1:0 u seriji.

Bilo je to košmarno veče za Madriđane, koji su pored prednosti domaćeg terena najverovatnije ostali i bez svog najboljeg igrača - Valtera Tavaresa.

Sjajni gorostas sa Zelenortskih Ostrva bio je nezaustavljiv u prvom poluvremenu, međutim, u finišu druge četvrtine doživeo je povredu kolena, pa je pre pauze morao u svlačionicu. Pokušao je da se vrati na teren na startu drugog poluvremena, ali bol je bio jači i u 23. minutu je seo na klupu i više nije ulazio u igru. Po njegovom izrazu lica moglo se zaključiti da se radi o ozbiljnijoj povredi.

Nakon meča pojavio se snimak iz dvorane na kom se jasno vidi da Tavares jedva hoda.

Sudeći po snimku, Madriđanima će biti potrebno neviđeno čudo da ga osposobe za naredni meč, koji je već sutra na programu.

Podsetimo, Tavares je bio praktično jedini centar kog je trener Reala Ćus Mateo imao na raspolaganju. Francuz Vensan Poarije već duže vreme je van stroja zbog operacije slepog creva i jedina alternativa na centarskoj poziciji je veteran Entoni Rendolf koji ove sezone u Evroligi nije dobijao šansu, sve do utakmice sa Partizanom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track