STRAŠNO! JABUSELE JE VEĆ "SAHRANJEN", I TO U ARENI! Na internetu uočen JEZIV detalj, igraču Reala pored imena stoji i datum SMRTI!
Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen

bizarno

STRAŠNO! JABUSELE JE VEĆ "SAHRANJEN", I TO U ARENI! Na internetu uočen JEZIV detalj, igraču Reala pored imena stoji i datum SMRTI!

Košarka -

Scene koje su se sinoć dogodile u prestonici Španije obišle su svet, a za sve je kriv Serhio Ljulj koji je svoj bes iskalio na Kevinu Panteru, da bi nakon divljačkog faula, na parketu nastala opšta tuča.

Potom je na scenu stupio Geršon Jabusele koji je rvačkim zahvatom patosirao Eksuma, a plejmejker Partizana je tom prilikom povredio skočni zglob leve noge, a zaradio je i veliku posekotinu na ramenu.

Eksumova povreda predstavlja veliki hendikep za tim Željka Obradovića, a Jabusele je na sebe navukao gnev navijača Partizana, koji mu divljački potez nikada neće zaboraviti.

Ono što se na internetu pojavilo nakon meča, zaprepastilo je mnoge, pošto je na Vikipediji kod biografije Jabuselea pisalo da je preminuo 2. maja 2023. i to u beogradskoj Štark areni u Beogradu.

Jabusele
foto: Printscreen

Inače, na ovoj platformi svako ima mogućnost da uređuje stranicu, pa se ovakve stvari ne dešavaju prvi put, ali je naravno, sve ubrzo promenjeno.

Podsetimo, crno-beli sada vode sa 2:0 u seriji, a sinoćnja utakmica je prekinuta minut i 40 sekundi pre kraja zbog opšte tuče.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track