NAVIJAČI PARTIZANA SU KLASA! Igrači Reala će biti BEZBEDNI u Beogradu - bar tako kaže Jusuf Nurkić, ove reči su oduševile Grobare!
Foto: KK Partizan

moćne reči

NAVIJAČI PARTIZANA SU KLASA! Igrači Reala će biti BEZBEDNI u Beogradu - bar tako kaže Jusuf Nurkić, ove reči su oduševile Grobare!

Košarka -

Sinoćnje scene u Madridu izazvale su pravi haos u svakom mogućem smislu, nakon tuče igrača Reala i Partizana gotovo da ne postoji čovek iz košarkaškog sveta koji nije prokomentarisao ovaj skandal.

Podsetimo, sve je počelo nakon što je Ljulj brutalno faulirao Pantera, da bi u masovnoj tuči Geršon Jabusele rvačkim zahvatom oborio na pod Dante Eksuma i tako ga povredio.

Ni dan nakon utakmice, strasti se ne smiruju, putem društvenih mreža brojni košarkaši iznose svoja mišljenja, a u sada je u red stao i plejmejker Karšijake Erik Mekalum, koji je istakao da je košarkašima Reala najpametnije da ne izlaze iz hotela kada budu došli u prestonicu Srbije.

Ipak, nedugo zatim usledio je odgovor, i to od Jusufa Nurkića, koji je napisao da su navijači Partizana klasa.

„Haha, zabavan si, brate, ali Partizanovi navijači su klasa. Ali ovo je zaista nesrećna situacija, nadam se da niko nije ozbiljno povređen“, napisao je košarkaš Portlanda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track