OGLASIO SE SRAMNIK KOJI JE IZAZVAO HAOS U MADRIDU! Ljulj sada želi da se "opere", evo šta misli o brutalnoj tuči i krvničkom faulu
Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

i on se oglasio

OGLASIO SE SRAMNIK KOJI JE IZAZVAO HAOS U MADRIDU! Ljulj sada želi da se "opere", evo šta misli o brutalnoj tuči i krvničkom faulu

Košarka -

Košarkaši Partizana savladali su sinoć Real u prestonici Španije rezultatom 95:80 i tako poveli sa 2:0 u četvrtfinalu Evrolige.

Ipak, nakon utakmice, mnogo više se bruji o stvarima koje nemaju veza košarkašom, pošto je na minut i 40 sekundi pre kraja nastala opšta tuča na parketu.

Sve je "zakuvao" plejmejker madridske ekipe Serhio Ljulj, koji je u naletu besa, nemoći i frustracije napravio brutalan faul nad Panterom, da bi nakon toga usledile jezive scene.

Jutro posle utakmice, kada su se "glave ohladile", oglasio se Ljulj putem Tvitera, i tom prilikom se izvinio svim navijačima i ljubiteljima košarke.

- Ono što se desilo prošle noći ne treba nikada da se dešava na košarkaškom terenu! Preuzimam odgovornost što sam napravio tako grub faul, i izazvao totalnu katastrofu! Izvinjavam se svim ljubiteljima i navijačima košarke - napisao je Ljulj na Tviteru!

Kurir sport

Bonus video:

00:30

CRNO BELI SPREMNI ZA BORAC: Košarkaši Partizana osetili koševe u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track