KRALJEVI U STRAHU PRED DOLAZAK U BEOGRAD NA MEČ SA PARTIZANOM: Real Madrid ima SPECIJALNE zahteve! Evo kako su reagovali crno-beli
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PANIKA

KRALJEVI U STRAHU PRED DOLAZAK U BEOGRAD NA MEČ SA PARTIZANOM: Real Madrid ima SPECIJALNE zahteve! Evo kako su reagovali crno-beli

Košarka -

Već je jako dobro poznato kako se završio drugi meč plej-of serije u Madridu između madridskog Reala i Partizana, pa su nakon tog incidenta Španci zabrinuti pred dolazak u Beograd.

U taboru Reala plaše se kako će odreagovati navijači Partizana koji su i više nego besni, te su Španci sada postavili određene uslove i pojačane mere bezbednosti kako bi se izbegli potencijalni incidenti.

Kako pišu tamošnji mediji, Real Madrid je uoči dolaska u Srbiju zahtevao pojačano obezbeđenje hotela od 24 sata, policijsku pratnju na putu Štark arene i obezbeđenje u blizini klupe, tokom cele utakmice.

Kako se navodi, Partizan je odobrio sve zahteve, kao i nadležni organi u prestonici Srbije.

Podsetimo, crno-beli trenutno vode sa 2:0 u seriji, a naredni meč se igra u utorak u beogradskoj "Štark areni".

Zbog kazni koje je izrekla Evroliga, Željko Obradović na predstojećem meču neće moći da računa na Kevina Pantera i Matijasa Lesora, a na drugoj strani, suspendovani su Gabrijel Dek i Geršon Jabusele.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track