GOSTI SLAVILI U KRUŠEVCU: Radnik pobedio Napredak golom u nadoknadi vremena
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

GOSTI SLAVILI U KRUŠEVCU: Radnik pobedio Napredak golom u nadoknadi vremena

Fudbal -

Napredak svojim vernim navijačima priređuje varijantu toplo – hladno u Plej autu Super lige Srbije. Posle odlične utakmice u Lučanima i trijumfa nad domaćinom – ekipom Mladosti, danas su na stadionu “Mladost” priredili hlaadan tuš i izgubili od Radnika sa 1:0.

Prvo poluvreme je bilo za zaborav, ništa se značajno nije dešavalo. Uzbuđenja su usledila tek u drugom poluvremenu. U 75. minuta, posle asistencije Kneževića, Bastajić je bio neprecizan. Golman gostiju je napravio lepu paradu u prazno, a lopta je otišla iznad prečke. Isti igrač jepokušao i u 83. minutu da iznenadi golmana gostiju, ali neuspešno.

I kako to obično biva u fudbalu – za promašaje stiže kazna. Surduličani su bili blizu vođstva u finišu prvog pouvremena, kada je Savić uspeo da sačuva mrežu ispred Lazića, potom i Subotića. Opasno su gosti zapretili u 83. minutu, ponovo se istakao Savić, a na kraju, nemoćan je bio uposlednjim trenucima utakmice. Pozajmljeni igrač Crvene zvezde svom novom timu donosi bodove, tako je bilo i ovoga puta, Andrija Radulović bio je precizan za pobedu gostiju i za konačnih 0:1.

Šef stručnog štaba Čarapana Dragan Perišić bio je samokritičan posle utakmice i preuzeo je odgovornost na sebe.

-Ekipa je bila daleko ispod neophodnog energetskog nivoa i to je moja krivica. Očigledno, posle pobede u Lučanima usledilo je opuštanje, koje je bilo kobno i dalekomotivisaniji Radnik je odneo sva tri boda iz Kruševca, a težeg poraza spasio nas golman Savić,koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao, izjavio je kormilar Čarapanskog broda, koji je danas privremeno potonuo, ali će opstati u Super ligi Srbije.

Ž. M/ Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track