"VOJSKA SRBIJE KAO DA SE SPREMA ZA RAT" Neverovatne scene ispred Arene više od tri sata pre utakmice! Španci ostali U ŠOKU (VIDEO)
Foto: Printscreen

NISU OVO OČEKIVALI

"VOJSKA SRBIJE KAO DA SE SPREMA ZA RAT" Neverovatne scene ispred Arene više od tri sata pre utakmice! Španci ostali U ŠOKU (VIDEO)

Košarka -

Neverovatne scene zabeležene nekoliko sati pre početka utakmice Partizan - Real velikom brzinom se šire internetom.

Novinar španske televizije "El Čiringito", snimio je pripremu žandarmerije za treću utakmicu četvrtfinala Evrolige u kojoj će crno-beli imati priliku da obezbede igranje završnog turnira u Kaunasu.

Zbog svega što se događalo u Madridu u završnici druge utakmice u seriji i nakon toga, nadležni su strahovali za bezbednost košarkaša Real Madrida, zbog čega je angažovan ogroman broj pripadnika policije i obezbeđenja.

Na snimku koji je pomenuta televizija objavila na društvenim mrežama gde je za sat vremena pregledan više od 30.000 puta, vidi se kako se žandarmerije priprema za utakmicu.

"Vojska Srbije se sprema za 'rat'. Ovako se spremaju za košarkašku utakmicu. Nešto više od tri sata do početka meča Partizan - Real Madrid", navedeno je uz pomenuti snimak koji je objavljen više od tri časa pre početka meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track