UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Bivši svetski prvak ubio dečaka (7) na treningu: Мaltretirаo mališana dok mu nije slomio vrat
Foto: Printscreen

JEZIVO

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Bivši svetski prvak ubio dečaka (7) na treningu: Мaltretirаo mališana dok mu nije slomio vrat

Ostali sportovi -

Jedan od najpopularnijih sportista svoje zemlje brutalno je tukao sedmogodišnjeg dečaka koji je preminuo od posledica povreda koje je zadobio.

Mehman Halilov je jedan od najboljih Sambo boraca na planeti, a u tom borilačkom sportu je bio svetski šampion, uz osvojene medalje i na drugim najvećim takmičenjima.

Na Evropskom šampionatu koji je nedavno održan osvojio je bronzanu medalju.

Sada je njegova karijera završena, pošto je ubio jednog od svojih učenika.

Na jednom treningu je snimljeno njegovo grubo ponašanje i neobične metode. On je svoje učenike hvatao za uši i kosu, dizao ih, bacao i udarao, ali je ovaj put preterao.

Sedmogodišnji Farid Bakarov je 30. aprila izgubio svest od udaraca koje je zadobio na, prevezen je u bolnicu gde mu je konstatovan prelom vratnih pršljenova, nakon čega je nažalost preminuo.

Tokom istrage je utvrđeno da je Halilov rođacima deteta poručio da je do povrede došloi usled pada, a mališana je u bolnicu odveo pre nego što je kontaktirao porodicu nakon čega ga je poslao kući.

Upozoravamo, na uznemirujućem snimku se vidi kako se Halilov ophodi prema učenicima, a zabeleženi trenuci su kobni po mališana.

Kada su videli stanje dečaka, članovi porodicesu ga ponovo odveli u bolnicu, međutim nije bilo spasa.

- Povodom ove činjenice Gradsko tužilaštvo u Sumgajitu pokrenulo je krivični postupak po članu 126.3 (namerno nanošenje teške telesne povrede od koje je usled nehata nastupila smrt) Krivičnog zakona Republike Azerbejdžan. Istraga je trenutno u toku. Tužilaštvo je predmet već uputilo sudu. Teško je reći kada će biti održano ročište, istraga će najverovatnije trajati nekoliko meseci - istakao je Saleh Hajijev, voditelj pres službe iz kancelarije glavnog tužioca Azerbejžana.

Halilovu je određen pritvor od četiri meseca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track