DA LI JE MOGUĆE DA SE OVO DESILO NA MEČU PARTIZANA I REALA?! Na parketu 11 igrača i NIKO NIJE PRIMETIO, cela Evropa priča o tome!
Foto: Nenad Kostić

I TO NA UTAKMICI EVROLIGE!

DA LI JE MOGUĆE DA SE OVO DESILO NA MEČU PARTIZANA I REALA?! Na parketu 11 igrača i NIKO NIJE PRIMETIO, cela Evropa priča o tome!

Košarka -

Bizaran i neverovatan detalj dogodio se na četvrtoj utakmici Partizana i Real Madrida. Taj detalj je promakao svima.

Crno-beli su poraženi u još jednoj dramatičnoj utakmici, pa će prolazak na Fajnal for morati da potraže u Madridu, gde će se u sredu igrati majstorica.

Partizan je loše otvorio meč i već u finišu prve četvrtine imao je dvocifreni zaostatak, ali je uspeo u drugoj deonici da se vrati i dovede meč u rezultatski egal.

Poslednje poene u drugoj četvrtini je postigao Serhio Ljulj sa linije slobodnih bacanja, a nakon toga se dogodilo nešto zaista neverovatno.

Partizan je odigrao poslednji napad za koji je imao svega 2,2 sekunde sa šest igrača.

Niko od košarkaša, trenera, ni sudija nije primetio šta se dešava, pa su crno-beli prošli bez kazne.

Danilo Anđušić je pogodio trojku iz velike udaljenosti, ali je ona poništena pošto su sudije primetile da je isteklo vreme, što su potvrdile gledanjem snimka.

Dan nakon utakmice, društvene mreže preplavljene su snimkom u kom se vidi da je Jam Madar izveo aut ispod koša crno-belih, da je loptu dodao Anđušiću, a da su na parketu još Janis Papapetru, Dante Egzum, Matijas Lesor i Džejms Naneli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track