ZVEZDA HOĆE DA ZAVRŠI SERIJU! Ivanović: Želimo pobedu protiv Zadra
Foto: Starsport

aba liga

ZVEZDA HOĆE DA ZAVRŠI SERIJU! Ivanović: Želimo pobedu protiv Zadra

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da njegova ekipa želi pobedu na gostovanju protiv Zadra, i dodao da u utakmicu ulaze kao da je prva u četvrtfinalnoj seriji ABA lige.

"Ponoviću se, ali ništa se nije promenilo u odnosu na prethodnu utakmicu, pa i najavu prethodne utakmice. Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nemaju nikakav pritisak, imaju najkorisnijeg igrača lige (Luka Božić), i igraju pred svojom publikom. Želimo pobedu i maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici da odigramo čvrsto i dobro. Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0-0 u seriji", rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u ponedeljak ekipi Zadra, u drugoj utakmici četvrtfinalne serije ABA lige.

Zvezda je u prvom meču u Beogradu slavila rezultatom 100:73, i vodi sa 1:0 u seriji koja se igra na dve pobede.

Kapiten Zvezde Branko Lazić istakao je da igrači dobro poznaju ekipu Zadra, koja je u regularnom delu upisala pobedu u Beogradu.

"Sada već dobro poznajemo ekipu Zadra, tim koji je odigrao dobru sezonu,koji nas je pobedio u Beogradu svojevremeno, koji će igrati pred svojim navijačima i koji će potpuno opušteno ući u ovu utakmicu. Na nama je da zaustavimo njihovu bržu igru, dobar šut, i momka koji je zasluženo MVP lige. Idemo na pobedu i želimo da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom", zaključio je Lazić.

Utakmica Zadra i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 17.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track