ŠPANSKI LIST OTKRIVA: Zvezda ponudila Kampacu 3.000.000 EVRA, on navodno ODBIO! Samo ga jedan klub zanima!
Foto: @starsport

zanimljive tvrdnje

ŠPANSKI LIST OTKRIVA: Zvezda ponudila Kampacu 3.000.000 EVRA, on navodno ODBIO! Samo ga jedan klub zanima!

Košarka -

Ugledni španski sportski list "Mnudo Deportivo" otkriva da Fakundo Kampaco ima bogate ponude nekoliko evropskih klubova, uključujući i Crvenu zvezdu Meridianbet, ali da je Argentinac za daleko manje novca rešio da se vrati u Real Madrid.

Prema pisanju španskog lista Crvena zvezda je spremna da ponudi trogodišnji ugovor Argentincu vredan čak tri miliona evra, ali on ga neće prihvatiti.

"Kampaco trenutno ima vrtoglave ponude nekoliko najboljih timova u Evropi, pri čemu mu Monako, Efes i sama Crvena zvezda nude oko tri miliona evra neto po sezoni uz ugovor na tri godine, dok ponuda Panatinaikosa čak i premašuje taj iznos za isti period", piše Mundo Deportivo.

Mundo Deportivo
foto: Printscreen

Navodno, Kapaco je spreman se odrekne višemilionskih ponuda i da se za gotovo tri puta manje novca vrati u Real.

Argentinac je nedavno angažovao novog agenta i to bivšeg igrača Reala Kikea Viljalobosu koji uveliko pregovara sa kraljevskim klubom. "Mundo Deportivo" tvrdi da se Kampaco 17. marta sastao u Barseloni sa Huanom Karlosom Sančezom, direktorom košarkaške sekcije Real Madrida, a sastanak je, navodno, održan bez znanja ljudi iz Crvene zvezde kao i njegovog tadašnjeg menadžera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track