ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED SUTRAŠNJI MEČ SA "STUDENTIMA": Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo! Neke stvari moraju da se promene!
Foto: @starsport

aba liga

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED SUTRAŠNJI MEČ SA "STUDENTIMA": Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo! Neke stvari moraju da se promene!

Košarka -

Košarkaši Partizana igraju u ponedeljak od 20 časova u Beogradskoj areni protiv Studentskog centra, odlučujuću treću utakmicu četvrtfinala plej-ofa.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegovi igrači imaju veliku želju da prođu u polufinale plej-ofa ABA lige i da odlučujuću utakmicu protiv Studentskog centra moraju da odigraju bolje nego prve dve iz tog četvrtfinalnog duela.

"Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bismo igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra", rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

"Dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča", naveo je Obradović.

Pobednik tog duela igraće u polufinalu protiv Cedevita Olimpije.

Zamenik kapitena Danilo Anđušić rekao je da crno-belima "sve znači" predstojeća utakmica.

"Izborili smo majstoricu, vratili seriju kod nas. Suvišno je govoriti o tome šta nam ta utakmica znači. Znači nam sve. Na nama je da se motivišemo, pokažemo mnogo bolju energiju u odnosu na prve dve utakimce i da igramo dosta pametnije kako bismo izborili tu pobedu, odnosno plasman u polufinale", dodao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track