PREDIVNA PRIČA SA TUŽNIM KRAJEM! Loznica ima stadion za Evropu, a sledeće sezone će igrati u još NIŽEM rangu!
Foto: T. Ilić

ispadanje

PREDIVNA PRIČA SA TUŽNIM KRAJEM! Loznica ima stadion za Evropu, a sledeće sezone će igrati u još NIŽEM rangu!

Fudbal -

Porazom od Metalca 1:0 u Gornjem Milanovcu Loznica je kolo pre kraja i matematički ostala bez šanse da zadrži prvoligaški status.

Nada umire poslednja, a loznička da će ostati član Prve lige Srbije trajala je do subotnjeg poraza posle kojeg je definitivno da se seli u u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

Loznica je do ovog kola bila peta u plej-autu sa 38 bodova i u susretu sa Metalcem, direktnim konkurentom u borbi za opstanak koji je imao četiri boda više, bila joj je neophodna pobeda koja bi davala šansu da u poslednjem kolu možda izbori opstanak. Poraz je definitivno ugasio svaku teoriju pa je sada rezultatski navažna naredna utakmica poslednjeg kola u kojoj Loznica dočekuje Zlatibor, još jednog putnika u niži rang.

Tako Loznica u godini kada dobija moderan stadion za utakmice evropskog ranga i susrete reprezentacija odlazi u Srpsku ligu. Ukoliko se sve gleda sa šaljive strane, možemo se podičiti da smo i te kako ispred Evrope kada naši klubovi u trećem rangu takmičenja imaju takve stadionske lepotice kakva je Lagator.

Kurir sport / T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track