OVOG HRVATA GROBARI OBOŽAVAJU, A ON IM SAD STAVLJA SO NA RANU: Mario Hezonja slavi krvnika Partizana, hvali ga i grli ga!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

šta mu bi

OVOG HRVATA GROBARI OBOŽAVAJU, A ON IM SAD STAVLJA SO NA RANU: Mario Hezonja slavi krvnika Partizana, hvali ga i grli ga!

Košarka -

Mario Hezonja, hrvatski košarkaš, nikada nije krio naklonost prema Partizanu.

Mario Hezonja
foto: Starsport/Srđan Stevanović

I pre nekoliko nedelja pred gostovanje njegovog Reala u Beogradu u okviru Evrolige pričao je sa uvažavanjem u crno-belima. Međutim, posle osvajanja Evrope, Mario Hezonja pokazao je pravo lice.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak sa dijalogom Marija Hezonje i Geršona Jabuselea posle finala Evrolige i trijumfa nad Olimpijakosom, čoveka koji je divljačkim zahvatom skoro polomio Dantea Egzuma. Posle te utakmice, crno-beli su kažnjeni i volšebno su izgubili prednost od 2:0 koju su imali.

- Promenio si nam čitavu jeb*nu sezonu - govorio je Hezonja Jabuseleu koji je plakao od sreće.

- Ovo je zbog tebe - poentirao je Hezonja.

Mario Hezonja zavoleo je Partizan 2012. godine, kada je tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević izrazio želju da ga dovede u Beograd. Tada je priznao da mu je Partizan najdraža ekipa, drža i od Cibone. Uvek je isticao da bi voleo da igra pred Grobarima, navijačima Partizana, čak i posle nedavne polufinalne serije.

Kurir sport

Bonus video:

00:26

Košarkaši bodre fudbalere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track