POKUŠAJ PLJAČKE PRED MILIONIMA! Ovo nije normalno, sudije umalo UPROPASTILE Denver u završnici, Jokićeva reakcija sve govori VIDEO
Foto: Printscreen

ŠOK I NEVERICA

POKUŠAJ PLJAČKE PRED MILIONIMA! Ovo nije normalno, sudije umalo UPROPASTILE Denver u završnici, Jokićeva reakcija sve govori VIDEO

Košarka -

Do istorijske prve titule u istoriji Nagetsi su stigli predvođeni Nikolom Jokićem, a malo je falilo da se veliko slavlje odloži, ili trajno otkaže.

Proglašen je Jokić za najkorisnijeg košarkaša velikog finala, a neposredno pre toga na parketu je i sam priznao da su Denver i Majami odigrali "ružnu" utakmicu.

Velika borba i malo poena, a u samoj završnici Majami je mogao da izbegne poraz i produži finalnu seriju.

Džimi Batler je odigrao očajan meč, promašio je gotovo sve što je mogao da promaši, ali je u poslednjoj četvrtini vezao 12 poena za svoj tim i uveo meč u dramu.

Svoj poenterski učinak popravio je sa linije slobodnih bacanja, a način na koji je dobio tri šuta sa linije penala šokirao je mnoge, a čak je i Jokić ostao u neverici.

Batler je promašio težak šut za tri poena, a sudije su dosudile faul, iako se na snimku jasno vidi da je prva zvezda Majamija izbacila nogu ka Eronu Gordonu.

Gordon nije ni skočio, samo se zaustavio podignutih ruku, dok je pored njega bio i saigrač, Majkl Porter junior.

Sve se desilo ispred klupe Nagetsa koja je odmah zatražila čelendž, a nakon što su pregledale snimak, sudije su odlučile da ne promene odluku.

Kako su na velikim ekranima u dvorani svi mogli da vide snimak situacije, ostali su u šoku, a reakcija Džamala Mareja i Nikole Jokića dovoljno govori o onome što se dogodilo.

Majamije nakon tri bacanja koja je pogodio Batler prišao na samo jedan poen zaostatka (86:85) na nešto više od tri minuta do kraja utakmice.

Ubrzo je Batler dodao nova četiri poena i doneo prednost svom timu (89:90), ali Denver je uspeo da iskontroliše situaciju.

Da je ekipa sa Floride došla do trijumfa, rezultat u seriji bio bi 3:2, a naredna utakmica bila bi odigrana u Majamiju, dok bi u slučaju pobede Hita u šestom meču, o tituli odlučivala majstorica u Denveru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track