BOMBA! EKSKLUZIVNO: ŽELJKO OBRADOVIĆ LIČNO ZVAO NIKOLU MIROTIĆA Ozbiljni pregovori, Partizan na pragu spektakularnog pojačanja
Foto: @starsport

crno-beli ne odustaju

BOMBA! EKSKLUZIVNO: ŽELJKO OBRADOVIĆ LIČNO ZVAO NIKOLU MIROTIĆA Ozbiljni pregovori, Partizan na pragu spektakularnog pojačanja

Košarka -

Jedan od najboljih košarkaša Evrope, igrač koji je ovog leta napravio neviđenu pometnju na evroligaškom tržištu, mogao bi uskoro da postane novo pojačanje Partizana.

Reč je o najboljem igraču Barselone - sjajnom Nikoli Mirotiću.

Crno-beli silno žele da aktiviraju bombu na evropskom košarkaškom tržištu i završe jedan od najvećih transfera u istoriji kluba.

Iako se prethodnih dana govorilo o Olimpiji iz Milana, Olimpijakosu, Panatinaikosu, pa i Crvenoj zvezdi, u trku se ozbiljno uključio i Partizan i kako stvari trenutno stoje, crno-beli su trenutno u najboljoj poziciji da angažuju jednog Mirotića.

Nikola Mirotić
foto: Starsport

Veliki preokret dogodio se nakon poziva Željka Obradovića! Naime, pre nekoliko dana Mirotić je obavio razgovor sa najtrofejnijim trenerom Evrope, Željkom Obradovićem i bio je oduševljen onim što je čuo. Čini se da je iskusni trenerski mag uspeo da ubedi jednog od najboljih košarkaša Evrope da je Partizan najbolja opcija za nastavak karijere.

Mirotić je oduševljen napustio sastanak i zamolio je ljude iz kluba da mu daju malo vremena da donese konačnu odluku.

Kako stvari trenutno stoje, postoji realna mogućnost sa bivši NBA as uskoro obuče dres Partizana.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Grobari žestoko vređali Petruševa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track