NOVA "BOMBA" CRNO-BELIH? Partizan krenuo po SENZACIJU Mundobasketa, ali naišao na ŽESTOKU REAKCIJU! Transfer pod ZNAKOM PITANJA!
Foto: BAY ISMOYO / AFP / Profimedia

klub igrača momentalno je reagovao

NOVA "BOMBA" CRNO-BELIH? Partizan krenuo po SENZACIJU Mundobasketa, ali naišao na ŽESTOKU REAKCIJU! Transfer pod ZNAKOM PITANJA!

Košarka -

Košarkaši Partizana trenutno se nalaze u Podgorici gde će u utorak od 18 časova igrati protiv Igokee u polufinalu ABA Superkupa i to pošto su u četvrtfinalnom meču bili bolji od Mege.

Četa Željka Obradovića uspela je da se izbori sa odličnim protivnikom, ali je već na susretu protiv Mege Partizan pokazao da će mu biti potrebna pojačanja.

Jedna od "bombi" crno-belih mogla bi da stigne iz Brazila. Košarkaš Venecije i senzacija Mundobasketa, Bruno Kaboklo, koji je svojim partijama iskočio u prvi plan na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, nalazi se na meti Partizana. Ovo je potvrdio i predsednik Venecije, Federiko Kasarin koji je transfer Kabokla u Partizan stavio pod znak pitanja i to žestokom reakcijom!

Brazilac se nije pojavljivao na treninzima Venecije, spominjalo se da je otišao u Izrael, a Kasarin se oglasio sledećim rečima:

- Ne možemo da potvrdimo da li se Kaboklo pridružio timu u Izraelu, a bilo je glasina koje sugerišu potencijalni prelazak u Partizan. Preduzeli smo sve formalno-pravne korake posredstvom advokata kako bismo obeshrabrili bilo koji klub koji želi da ga dovede, jer je Brazilac pod ugovorom sa nama - rekao je Federiko Kasarin.

Dakle, crno-beli bi, sva je prilika, želeli da u svoje redove dovedu brazilskog košarkaša koji pokriva pozicije četiri i pet, a koji je na Mundobasketu prosečno beležio 16,4 koševa i 9,2 uhvaćene lopte po meču i posebno se istakao u susretu protiv Kanade kada je imao 18 poena i 13 skokova. Da li će do transfera doći videćemo u danima koji su pred nama.

Bruno Kaboklo - biografija:

Pozicija: centar, krilni centar

Visina: 208 cm

Karijera: Pinjeiros, Toronto, Sakramento, Memfis, Hjuston, Limož, Sao Paulo, Sijudad de Meksiko, Ulm, Venecija

Reprezentacija: Brazil

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track