CRNE VESTI ZA PARTIZAN! Povreda pravi OGROMAN PROBLEM, četa Željka Obradovića bez velikog pojačanja u DVA VEČITA DERBIJA?
Foto: Starsport

nije dobro

CRNE VESTI ZA PARTIZAN! Povreda pravi OGROMAN PROBLEM, četa Željka Obradovića bez velikog pojačanja u DVA VEČITA DERBIJA?

Košarka -

Košarkaši Partizana imaju veoma težak raspored, te će do kraja oktobra odigrati četiri utakmice - po jednu protiv Olimpijakosa i Mege i čak dve sa Crvenom zvezdom.

Željko Obradović ima velikih problema sa sastavom, te zbog povrede ne može da računa na jedno od najvećih letnjih pojačanja, Mateuša Ponitku. Prema informacijama Mozzart sporta, povreda Ponitke ozbiljnija je nego što se mislilo, te je vrlo verovatno da njega neće biti u timu do kraja oktobra, te da će propustiti oba večita derbija.

Podsetimo, Mateuš Ponitka je neočekivano izostao iz sastava sa meča protiv Barselone, a kasnijim pregledima je utvrđeno da je povreda ramena koju je zadobio protiv Fuenlabrade na prijateljskoj utakmici ipak ozbiljnije prirode.

Mateuš Ponitka
foto: Starsport

Propustio je Ponitka finiš priprema i ABA Superkup, bio je u timu na startu sezone, ali je jasno da se nije u potpunosti oporavio, te da će dodatna nega i mirovanje biti preko potrebni.

Kurir sport / Mozzart sport

BONUS VIDEO:

00:28

Haos pred večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track