LUD MEČ - SANSI ISPUSTILI 20 POENA PREDNOSTI: Sjajni Vembanjama režirao preokret Sparsa! Durant TRAGIČAR, promašio šut za pobedu!
Foto: Mike Christy / Getty images / Profimedia

nba

LUD MEČ - SANSI ISPUSTILI 20 POENA PREDNOSTI: Sjajni Vembanjama režirao preokret Sparsa! Durant TRAGIČAR, promašio šut za pobedu!

Košarka -

Košarkaši San Antonija posle neverovatnog preokreta savladali su Finiks Sanase (114:115), a tragičar meča bio je Kevin Durant koji je u poslednjoj sekundi promašio šut za pobedu svog tima.

Imali su Sansi ogromnu prednost na ovom meču, na kraju treće deonice bili su na +20 i delovalo je da će rutinski zabeležiti pobedu. Međutim, na krilima sjajnog Keldoa Džonsona i francuskog košarkaškog čuda Viktora Vembanjame Sparsi su u samom finišu napravili preokret.

Pokušao je Durant da spreči katastrofu svog tima, ali promašio je šut za pobedu u poslednjoj sekundi i poneo epitet tragičara.

Keldon Džonson je bio najefikasniji u pobedi Sparsa sa 27 poena, dok je prvi pik na draftu Vembanjama ubacio 18 uz osam skokova.

Sansi su opet igrali bez Devina Bukera i Bredlija Bila, dok je najefikasniji bio Durent sa 36 poena (12/19) uz 7 asistencija.

Oba tima posle četiri utakmice imali polovičan učinak 2-2.

Kurir sport

00:29

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track