BRUNO KABOKLO U ZAGRLJAJU ZANOSNE KARMEN! Isplivala ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA Brazilca i njegove devojke! Sve PUCA od LJUBAVI! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / karmen_wwe, Printscreen

uživa

BRUNO KABOKLO U ZAGRLJAJU ZANOSNE KARMEN! Isplivala ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA Brazilca i njegove devojke! Sve PUCA od LJUBAVI! (FOTO)

Košarka -

Bruno Kaboklo centralna je tema u crno-belom delu Srbije.

Brazilac je stigao u Partizan posle niza peripetija i priključio se treninzima čete Željka Obradovića, te će uskoro imati priliku da se predstavi navijačima.

Njegov privatni život sakriven je od očiju javnosti, ali smo mi pisali o devojci koja je osvojila srce brazilskog centra. U pitanju je Karmen Petrović, velika zvezda američkog rvanja koja je rođena u Zenici, a posle karijere u karateu slavu je stekla u sportu koji je među popularnijim "preko bare".

Pravo ime Karmen Petrović je Monika Klisara i do sada nije bilo potvrde da su ona i Bruno Kaboklo zajedno. Ipak, isplivala je i njihova zajednička fotografija koja otkriva da je ovaj par u srećnoj vezi.

Fotografija je nastala na venčanju najbolje prijateljice Kaboklove devojke i par izgleda srećno i veoma zaljubljeno.

Karmen Petrović, Bruno Kaboklo
foto: Printscreen / Instagram / karmen_wwe

Podsetimo, Karmen Petrović je popularna na društvenim mrežama gde ima preko 51.000 pratilaca koje često počasti i obnaženim fotografijama ili objavama iz ringa.

Da li će u budućnosti posetiti i neku utakmicu Partizana, te ulepšati tribine, ostaje da se vidi.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:16

Partizan na zagrevanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track