OPROBALI SE U VATERPOLU: Nikola Rađen i VK "Taš" ugostili mališane sa Kosova i Metohije! (FOTO, VIDEO)
Foto: FOTO: Kurir sport

Lepa scena

OPROBALI SE U VATERPOLU: Nikola Rađen i VK "Taš" ugostili mališane sa Kosova i Metohije! (FOTO, VIDEO)

Ostali sportovi -

Jedna jako lepa scena dolazi nam sa bazena "Tašmajdan" gde su mališani iz Štrpca bili gosti VK"Taš" u organizaciji našeg proslavljenog vaterpoliste Nikole Rađena.

00:14

Nikola Rađen trenira mališane sa Kosova i Metohije

Deca iz južne srpske pokrajine imali su priliku da odrade vaterpolo trening koji je držao bivši srpski reprezentativac, a na kraju su odigrali i jednu veoma zanimljivu utakmicu.

Vaterpolo
foto: FOTO: Kurir sport

Dečake sa Kosova i Metohije pozdravio je i Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen sa kordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom i tom prilikom je istakao da je veoma srećan što je imao priliku da se angažuje u jednoj ovako lepoj akciji.

05:01

Izjave Nikole Rađena i ministra Đorđa Milićevića povodom druženja sa mališanima sa KiM

Mališani su pre dva dana bili i na utakmici Lige šampiona između Crvene zvezde i Lajpciga, a među njima je bio i Stefan Stojanović, momak koji je na Badnje veče ove godine ranjen u Štrpcu od strane Albanca koji je pucao iz auta u prolazu. Dvanaestogodišnji dečak je pokazao i zavidno znanje na golu, a možda u nekoj bliskoj budućnosti neko od ovih dečaka bude i naslednik Nikole Rađena koji je na kraju uručio zahvalnicu ministru Milićeviću.

00:06

Nikola Rađen uručuje zahvalnicu ministru Đorđu Milićeviću

Bilo kako bilo, jedna lepa slika danas u "Hramu vaterpola", a nadamo se da će ovakvih događaja u budućnosti biti još više.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:40

NIKOLA RAĐEN UČI DECU DA IGRAJU VATERPOLO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track