ZARADIO 61 MILION DOLARA U KARIJERI, PA SPAO NA 3.000! Supruga bivšeg NBA asa krila da se snima za SAJT ZA ODRASLE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sve spiskao

ZARADIO 61 MILION DOLARA U KARIJERI, PA SPAO NA 3.000! Supruga bivšeg NBA asa krila da se snima za SAJT ZA ODRASLE! (VIDEO)

Košarka -

Nekadašnji privi pik na NBA draftu, Džo Smit, u podkastu "Vlad TV" otvoreno je govorio o svojim finansijskim problemima.

Smit nije opravdao velika očekivanja, ali je imao sasvim pristojnu NBA karijeru. U najjačoj ligi sveta proveo je 16 sezona, promenio 12 klubova i zaradio oko 61 milion dolara.

Nažalost, sve je spiskao. Priznao je da mu je samo par godina nakon odlaska u penziju na računu ostalo svega 3.000 dolara.

Zbog toga je pao u depresiju.

"Bio sam vrlo nisko. Mentalno sam bio jako loše", otkrio je Smit.

Srećom, uspeo je da se oporavi i danas ima svoju košarkašku akademiju.

Smit je istakao da nije umeo sa parama. U svakom gradu u kom je igrao kupovao je kuću, a ogramoan novac trošio je i na luksuzne automobile.

Njegova supruga Kiša otvorila je "Only Fans" stranicu kako bi i dalje sebi mogla da prijušti život na visokoj nozi, a Smit o tome ništa nije znao.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak njegove reakcije kada je saznao veliku tajnu svoje supruge.

"Ne mogu da verujem da ovako saznajem da imaš "OnlyFans" sve ove godine. Nepoštovanje, mogla si makar da razgovaraš sa mnom pre nego što si ovo uradila", rekao je iznervirani Smit.

Dok se Smit nervirao, njegova drag je govorila da je to njen izbor i njena stvar.

"Znači, imam stranicu "OnlyFans" i on je ljut jer tek sada saznaje. Ne radim to ni sa kim osim sa sobom, pa zašto bih onda morala da ti kažem? Moj izbor, moje telo" rekala je Kiša snimajući ovu burnu bračnu raspravu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track