NIKOLA JOKIĆ JE VELIKI GOSPODIN - NJEGOVE REČI ODZVANJAJU AMERIKOM! Razbio novo NBA čudo, pa jednu stvar svima stavio do znanja!
Foto: Printscreen

kakve reči

NIKOLA JOKIĆ JE VELIKI GOSPODIN - NJEGOVE REČI ODZVANJAJU AMERIKOM! Razbio novo NBA čudo, pa jednu stvar svima stavio do znanja!

Košarka -

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić blistao je u pobedi Denvera nad San Antonio Sparsima 132:119.

Nikola je izjednačio najbolji učinak sezone sa 39 postignutih poena! Po ko zna koji put od starta prvenstva Nikoli je samo jedna asistencija nedostajala da upiše tripl-dabl. Uz sjajan košgeterski učinak imao je 11 skokova i devet asistencija.

S druge strane blistao je prvi pik sa drafta, supertalentovani francuski košarkaš Viktor Vembanjama, koji je meč završio sa 22 poena, 11 skokova i šest ukradenih lopti.

Iako je prilično lako izlazio na kraj sa novim NBA čudom, Jokić je o mladom Vembiju imao samo reči hvale.

"Mislim da ima samo 19 godina. Nije uplašen, ne umara se. Igra čvrsto i želi da bude dobar. Kao što sam rekao, mislim da igra dobro i ništa ne uzima zdravo za gotovo. Pravi greške, što je normalno, ali mislim da mu mediji oko njega ne pomažu. Ali, moraće da se navikne na to, tek mu je 19", kaže Jokić i dodaje:

"On će promeniti košarku, 100 posto. Već je na putu da to učini, tako da svi treba da uživaju u šou i dopuste mu da promeni igru", rekao je Nikola na konferenciji za medije.

Kurir sport

00:38

Nikola Jokić lumpuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track