BIĆU POSEBNO MOTIVISAN PROTIV PARTIZANA! Kampaco PRIPRETIO crno-belima, pa otkrio DETALJE odlaska iz Zvezde: Zahvalan sam na tome!
Foto: Isa Terli / AFP / Profimedia

evroliga

BIĆU POSEBNO MOTIVISAN PROTIV PARTIZANA! Kampaco PRIPRETIO crno-belima, pa otkrio DETALJE odlaska iz Zvezde: Zahvalan sam na tome!

Košarka -

Fakundo Kampaco za kratko vreme osvojio je srca crveno-belog dela Srbije, a sada se, u razgovoru za "Basketbal Sferu" dotakao brojnih zanimljivih tema.

Argentinac sada nastupa za Real, a imao je priliku da se vrati u Beograd i u hali "Pionir" igra protiv Makabija.

- Osećam se sjajno kada god dođem u ovu dvoranu. Putujem istim putem kojim sam vozio svaki dan na trening i utakmice prošle sezone. Zatim svlačionica, zagrevanje, sve mi je poznato i budi lepa sećanja. Jedva čekam 19. decembar i utakmicu sa Crvenom zvezdom, da ponovo zaigram pred navijačima - istakao je Kampaco posle tog meča, pa dodao:

- Gledam sve Zvezdine utakmice u Evroligi. Imaju sjajan tim. Nedavno su promenili trenera, pa se samim tim promenila i dinamika u klubu, ali imaju veoma talentovanu ekipu. Mogu da zaprete sa svih pozicija, od ‘keca’ do ‘petice’ svi mogu da razigravaju saigrače. Teodosić, Jago i Nejpir su neverovatan plejmejkerski trio i uživam da ih gledam.

Fakundo Kampaco
foto: EPA/Javier Lopez Hernandez

Zatim je otkrio i detalje odlaska iz Crvene zvezde.

- Razgovori o mom ugovoru su se vodili između predsednika kluba, sportskog direktora i mog agenta. Naravno, moja prva opcija je bio povratak u Real Madrid, ali zahvalan sam Zvezdi što je iskazala želju da ostanem u klubu.

Za kraj, pripretio je Fakundo Partizanu.

- Biću posebno motivisan protiv Partizana. Igrao sam večiti derbi protiv njih koji je poput srpskog El Klasika. Uživao sam u tim utakmicama i kada igramo pred našim navijačima, ali i u njihovoj hali kada su svi bili protiv nas. Znam da će biti ‘vruća atmosfera’, ali biće zabavno.

Kurir sport / Basketbal Sfera / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:19

Kampaco stigao na utakmicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track