ČUVENA ALIJANC ARENA ZATRPANA SNEGOM! Snežne padavine paralisale Nemačku, ODLOŽENA UTAKMICA Bajerna: Bezbednost na prvom mestu!
Foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

bundesliga

ČUVENA ALIJANC ARENA ZATRPANA SNEGOM! Snežne padavine paralisale Nemačku, ODLOŽENA UTAKMICA Bajerna: Bezbednost na prvom mestu!

Fudbal -

Utakmica između fudbalera Bajerna i Union Berlina u Bundesligi, koja je danas trebalo da se odigra u Minhenu, odložena je zbog obilnih snežnih padavina.

"Odlučeno je da se utakmica ne igra zbog bezbednosnih rizika za sve aktere", naveo je Union Berlin u saopštenju nekoliko sati pre nego što je utakmica trebalo da počne.

Iz Bajerna su naveli da žele što je meč odložen ali i da je bezbednost njihovih navijača i pristalica Union Berlina apsolutni prioritet.

Alijanc Arena
foto: SVEN HOPPE / AFP / Profimedia

Jake snežne padavine izazvale su velike poremećaje u Bavarskoj, na jugu Nemačke posebno u Minhenu gde je zbog snega danas prekinut vazdušni i železnički saobraćaj.

S obzirom da lider Bundeslige, Bajer Leverkuzen svoj meč 13. kola igra sutra, u Bajernu su se nadali preuzimanju prve pozicije pobedom protiv Union Berlina, koji je u nizu od 15 utakmica bez pobede u svim takmičenjima.

Leverkuzen bi u nedelju trebalo da ugosti Borusiju Dortmund.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track