BRATE, TI STOJIŠ?! Srpski zet se UMALO UDAVIO u Crnoj Gori pored Bobija Marjanovića! Sad je to urnebesna priča, ali... (VIDEO)
Foto: Instagram/danielarajic

NIJE MU BILO SVEJEDNO

BRATE, TI STOJIŠ?! Srpski zet se UMALO UDAVIO u Crnoj Gori pored Bobija Marjanovića! Sad je to urnebesna priča, ali... (VIDEO)

Košarka -

Srpski zet, Pol Džordž, ispričao je urnebesnu priču o letovanju u Crnoj Gori u društvu Bobana Marjanovića.

NBA zvezda je dobar deo leta 2023. godine proveo na Balkanu, odnosno u Srbiji i Crnoj Gori.

Sa suprugom, Danijelom Rajić, iz sela Mramorak kod Pančeva, uživao je u čarima Jadranskog mora, ali je imao i jednu neprijatnu situaciju.

- Bio sam u Crnoj Gori sa Bobanom Marjanovićem. Igrali smo se loptom u vodi i svi smo bili 20-30 centimetara iznad vode. Igrali smo igru u kojoj moraš da skočiš i uhvatiš loptu, ne sme da ti ispadne i moraš da je proslediš do sledeće osobe. Bilo nas je četiri ili pet u vodi. Ja sam se mučio, jer su svi imali dve ruke iznad vode, a ja samo jednu. Drugom sam se trudio da opstanem iznad površine. A njima su se videli trbušnjaci iznad vode - prisetio se Džordž i dodao:

- Pitao sam Bobana: "Brate, da li ti stojiš?" Ali i njegovi drugari, koji nisu toliko visoki i nisu u najboljoj formi, bili su iznad vode. Naše žene su bile na brodu i slikale nas. Ja sam mahao da se davim, a oni su pozirali.

@podcastpshow

Swimming with Boban is as hard as you think ?

♬ original sound - Podcast P Show

Pol Džorž je svojevremeno bio prvi pik na NBA draftu. U karijeri je igrao za Indijanu, Oklahomu i Los Anđeles Kliperse, čiji je danas član.

Zajedno sa Danijelom, Marjanovićem i njegovom suprugom Milicom, opustio se letos u Crnoj Gori, a posebno je zanimljivo bilo videti dvojicu košarkaša kako za vreme ručka poziraju sa čašicama rakije.

Kurir sport

Bonus video:

00:29

Bobi Marjanović stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track