ZVEZDA DARUJE BESPLATAN ULAZ ZA DECU PROTIV MLADOSTI: Crveno-beli spremili nagradnu igru i razne pogodnosti za navijače
Foto: www.crvenazvezdafk.com

poziv

ZVEZDA DARUJE BESPLATAN ULAZ ZA DECU PROTIV MLADOSTI: Crveno-beli spremili nagradnu igru i razne pogodnosti za navijače

Fudbal -

FK Crvena zvezda ima veliko zadovoljstvo da i danas otvori kapije na istočnoj strani Marakane za najmlađe navijače starosti do 14 godina.

Crvena zvezda deca
foto: www.crvenazvezdafk.com

Svi klinci i klinceze moći će potpuno besplatno moći da uživaju u utakmici fudbalera Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, koja počinje danas u 16.00 časova na Marakani. U slučaju pobede ili remija Crvena zvezda će oboriti rekord Reala iz Madrida po nepobedivosti na svom stadionu.

Svi ulazi na istočnoj strani najvećeg srpskog fudbalskog objekta biće širom otvoreni za dečake i devojčice starosti do 14 godina, a da bi mališani bili deo neponovljivog iskustva neophodno je da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za meč između Crvene zvezde i Mladost.

FK Crvena zvezda organizuje i nagradnu igru za svoje navijače pod sloganom "Pronađi i odvezi". Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track