LEP GEST PARTIZANA, DECA ĆE SE ODUŠEVITI! Osnovci mogu besplatno da gledaju meč protiv SC Derbija, Obradović poziva na oprez!
Foto: @starsport

aba liga

LEP GEST PARTIZANA, DECA ĆE SE ODUŠEVITI! Osnovci mogu besplatno da gledaju meč protiv SC Derbija, Obradović poziva na oprez!

Košarka -

Košarkaši Partizana će u ponedeljak će ugostiti ekipu SC Dervi u okviru utakmice 11. kola ABA lige.

Utakmica u Štark areni počinje od 20 časova, a crno-beli su za sve učenike osnovnih škola obezbedili besplatan ulaz. Jedino što je potrebno, jeste da deca na ulazima pokažu đačku knjižicu, pasoš ili neki drugi dokument koji potvrđuje njihov identitet i godine.

Uoči sutrašnjeg duela, trener Partizana Željko Obradović rekao je da je svestan protiv kakve ekipe crno-beli igraju sutra.

"Studentski centar je ekipa koja zaslužuje svaki respekt. Igrali smo sa njima to finale ABA Superkupa i izgubili u jednoj izvanrednoj utakmici. Svesni smo kvaliteta koje oni imaju, probali smo da se osvežimo u ovih par dana posle utakmice u Evroligi i da se pripremimo da odigramo najbolju moguću utakmicu sutra", naglasio je Obradović.

Željko Obradović
foto: STARSPORT

Danilo Anđušić veruje u pobedu svog tima.

"Poslednjih nekoliko utakmica sa Studentskim centrom su bile jako teške. Moramo maksimalno koncentrisano da pristupimo toj utakmici. Da igramo sa istom željom, energijom i motivacijom kao u Evroligi u poslednjih par mečeva. Ne smemo da dozvolimo nikakvo opuštanje, moramo od samog starta da igramo jako, da im ne dozvolimo da se razigraju. Oni su veoma neugodan protivnik, moramo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i na kraju pobedimo", naglasio je Anđušić.

Kurir sport

Bonus video:

00:41

Željko Obradović nakon poraza od Cedevite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track