OVO ZANIMA SVE NAVIJAČE PARTIZANA! KLUPSKI DOKTOR PROGOVORIO O AVRAMOVIĆEVOJ POVREDI: "Dezinformacija ima milion, videćemo..."
Foto: @starsport

PARTIZAN

OVO ZANIMA SVE NAVIJAČE PARTIZANA! KLUPSKI DOKTOR PROGOVORIO O AVRAMOVIĆEVOJ POVREDI: "Dezinformacija ima milion, videćemo..."

Košarka -

Plejmejker Partizana, reprezentativac Srbije i miljenik navijača Aleksa Avramović baš nema sreće sa povredama.

Momak koji je svojom borbenošću, karakterom, ponašanjem na terenu i van njega osvojio srca čitave nacije doživeo je još jedan neverovatan peh u karijeri.

Na utakmici protiv Milana zadobio je prelom skočnog zgloba i čeka ga duže odsustvo sa terena.

O njegovoj povredi, ali i o povredama drugih košarkaša, govorio je doktor KK Partizan, Momčilo Jakovljević.

- Kaminski je počeo sa Batom Zimonjićem da radi, trči. Inače, ovo je bila povreda sa desne strane, iza rebara, pored stomaka. Još uvek je neizvesno. Ali, neće neki dug period. Što se tiče Trifunovića, on je takođe mnogo bolje i trebalo bi da počne da radi za jedno 7,8 dana. Nije trenirao, mora da radi da ojača taj mišić koji je pukao - kazao je Jakovljević i potom se osvrnuo na povredu Avramovića:

- Što se tiče Avramovića, svi sve znaju i u sve se razumeju. Dezinformacija ima milion. Doživeo je jednu tešku povredu skočnog zgloba. Mi smo uradili sve što smo mogli, imobilizacija skočnog zgloba. Sada ima čizmu, ne nosi gips. Biće u mirovanju, mora da mu spadne otok, To će da potraje. Mnogo više ćemo znati kada budemo radili kontrolnu magnetnu rezonansu za desetak dana. I tako svakih desetak dana. To će potrajati, neće biti operacija kao što pričaju. Videćemo - zaključio je klupski doktor Parnog valjka.

Kurir sport

Bonus video:

02:34

Aleksa Avramović posle pobede nad Zvezdom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track