MRZITELJ SRBA SE OGLASIO POSLE ŠAMARČINE KOJU JE DOBIO U NBA: Izvinjenje mu poslao čovek koji ga je nokautirao!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

bilo je žestoko

MRZITELJ SRBA SE OGLASIO POSLE ŠAMARČINE KOJU JE DOBIO U NBA: Izvinjenje mu poslao čovek koji ga je nokautirao!

Košarka -

Neviđene scene na parketima NBA lige. Ono što je uradio Drejmond Grin Jusufu Nurkiću svakako je nešto čime Amerikanac ne treba da se ponosi.

U jednom duelu, centar Golden stejta zalepio je takvu šamarčinu iz okreta košarkašu Finiksa, da je ovaj pao na parket kao pokošen. Amerikanac je isključen, a posle utakmice uputio je javno izvinjenje Jusufu Nurkiću.

- Izvinjavam se Nurkiću zbog udarca. Ali, nisam imao nameru da ga udarim. Pokušavao sam samo da se izborim za bolju poziciju - rekao je Grin kojem je ovo treće isključenje ove sezone.

Sa druge strane Jusuf Nurkić, koji se prethodnih godina nije postideo nijedne srbofobične izjave, izašao je pred novinare i govorio o incidentu.

- Naučio sam u ovoj ligi da kada odgovoriš na ovakva sra..., dobijaš kaznu. Dakle, dobijate penale... Previše sam vredan da bi ovaj tim upao u probleme zbog mene - rekao je Jusuf Nurkić o incidentu sa Drejmondom Grinom i dodao:

-Šta se dešava sa njim? Ne znam. Lično, osećam da je tom bratu potrebna pomoć. Drago mi je što nije pokušao da me udavi.

Jusuf Nurkić nedavno je namerno udario Nikolu Jokića u glavu, kada su igrali Finiks i Denver. Posle tog sramnog poteza nije se izvinio najboljem košarkašu NBA lige i centru srpske reprezentacije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track